Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 0 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Медицински апарати » FB 25
FB 25 Масажер за нозе
[FB 25]
Масажер бања за нозе со три различни сетинзи: вибрација-масажа, SPA масажа со балончиња, загревање на водата. Габаритен, остранувачки масажери за рефлекс на стапалата. 16 интегрирани магнети за магнетна терапија. Систем за протекција од истурање, 130 вати.

33.3€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Tuesday 23 December, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео