Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 0 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Градинарство » Ножици » HT 55
HT 55 Моторна ножица
[HT 55]
HT 55 моторните ножици имате апсолутна слобода на движење. Идеални се за хоби коритење како и големи површини пракови и зеленила. Поседуваат анти вибрациски систем кој ја изолира работата на моторот. *Зафатнина на мотор: 25,4сс *Сила: 0,75Kw/1,02кс *Должина на нож: 600 милиметри *Раздалеченост на забите: 20 милиметри *Тежина: 5,54 килограми Алпина моторните ножици се лесни за користење и се доста моќни. Тие се иделани за они кои имаат мали и средни градини. Лесни, компактен дизајн, комфортни за користење. Имаат екстра Алпина дизајн кои нудат многу сигурност.

141.1€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Wednesday 24 December, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео