Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 0 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Агрегати » DF 950
DF 950 Генератор за струја на безоловен
[DF 950]
Генератор за производство на струја. БЕЗОЛОВЕН. МОНОФАЗЕН; Модел DF950; Генератор: Фрекфренција (Hz) 50 60; константна AC Излезна сила (вати) 650 ; максимална AC излезна сила (вати) 720 / 880; монофазен AC волтажа (V) 110;220; DC излез 12V—8.3A; Power Factor(cos∮) 1.0; Зафатнина на мотор(cc) 63; капацитет на резерваор(l/gal.) 4.0/1.06; капацитет на масло (l/gal.) 0.4/0.11; непрекинато работно време(h) 8.5; ниво на бучавост(7m)(dB) 65; димензии(L×W×H)(mm) 440*36*480; тежина(kg/lb) 25/55;

141.1€ 110.4€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Friday 20 February, 2009.


Коментари


Brends
Видео
Видео