Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 0 0 производи
Пребарување:

Категории
Екстра попуст


DF 950 Генератор за струја на безоловен
DF 950 Гене
141.1€110.4€

Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Плаќање и Испорака на производите
Начини на Плаќање:

Во овoј момент на Advisory Online Store можете да платите користејќи ги следниве методи, и тоа преку:

-Банкарски Трансфер

-Плаќање на врата по испорака

Наскоро ќе имате можност да ги користите и следниве методи за плаќање:

-MoneyBookers

-WesternUnion

-Credit Card – Visa / MasterCard / Amex / JCB / Diners (Through MoneyBookers)

По ставањето на производ/и во вашата корпа и продолжување кон наплата ќе можете да изберете преку кој начин на плаќање сакате да платите за вашиот производ/и. По избирање на начинот на кој сакате да платите ќе ви бидат дадени сите потребни информации со цел да го извршите плаќањето успешно. Сите начини на плаќање не се поврзани на ниту еден начин со ADVISORY OnLine Sotre бидејќи се раководени од сигурно трето лице.

-Банкарски Трансфер

Ако се одлучите да го користите овој метод на плаќање вам ќе ви бидат дадени сите потребни информации од нашата банкарска сметка (Жиро-Сметка, Матичен Број, Име на Банката) за тоа каде треба да ги пратите средствата. Плаќањето може да се изврши во некоја од вашите банкарски филијали или преку интернет, во зависност од тоа дали вашата банка го овозможува тоа. Откако средствата ќе бидат успешно подигнати во нашата банка ние ќе ви го испратиме вашиот производод/и на адресата која ја одредивте во наплатата. Ве молиме проверете дали сите информации се точни додека ги испраќате средствата. Вашата нарачка нема да биде испратена се додека средствата не бидат успешно примени.

-Плаќање на врата по испорака

Овој начин на плаќање функционира така што наш агент или КАРГО превоз ви ја доставува нарачката и фискалана сметка за истата а Вие плаќате на лице место.

-MoneyBookers

Можете да дознаете повеќе за MoneyBookers преку http://www.moneybookers.com и да проверите се за овој начин на плаќање. Кога плаќате преку MoneyBookers вие всушност плаќате преку вашата MoneyBookers сметка која претходно ќе ја наполните со вашата Visa, Mastercard или Банкарска сметка. MoneyBookers плаќањето е пред се безбедно и брзо која вам ви нуди ниски тарифи (во повеќето случаи нема тарифи), брзи трансакции и гарантирана безбедност и сатисфакција. Откако ќе го изберете овој начин на плаќање ние ќе ви го дадеме бројот од нашата сметка каде што ќе треба да ни ги испратите средствата. Се што треба да направите е да отворите сметка на MoneyBookers, да ја наполните, и да ни ги испратите средствата на нашата сметка. Откако средствата ќе бидат успешно подигнати во нашата банка ние ќе ви го испратиме вашиот производод/и на адресата која ја одредивте во наплатата. Ве молиме проверете дали сите информации се точни додека ги испраќате средствата. Вашата нарачка нема да биде испратена се додека средствата не бидат успешно примени.

-WesternUnion

Овој начин на плаќање е даден на ADVISORY OnLine Sotre како алтернатива за купувачи од целиот свет да можат да купуваат од нашата продавница. По испраќањето на средствата ќе ви биде доделен MTCN (money-transfer-controll-number) или број на вашата трансакција. Овој број ќе треба да ни го пратите на info@advisory.com.mk и ќе добиете одговор во рок од 24 часа. Откако средствата ќе бидат успешно подигнати во нашата банка ние ќе ви го испратиме вашиот производод/и на адресата која ја одредивте во наплатата. Ве молиме проверете дали сите информации се точни додека ги испраќате средствата. Вашата нарачка нема да биде испратена се додека средствата не бидат успешно примени.

Начини на Испорака:

Преку ADVISORY OnLine Sotre имате можност да ги добиете вашите нарачки преку неколку начини на испорака. Откако ќе продолжите кон наплата ќе стигнете до страната каде што ќе можете да изберете кој начин на испорака вам најмногу ви одговара. НАПОМЕНА: ADVISORY OnLine Sotre ГИ ДОСТАВУВА НАРАЧКИТЕ ВО ВРЕДНОСТ НАД 3000 денари БЕСПЛАТНО. Начините на испорака се преку:

-Наш агент Ви ја доставува нарачката.

-Македонска Пошта: ефтина услуга која ви гарантира успешно пристигнување на вашите производи. (повеќе информации можете да најдете на http://www.posta.com.mk)

-ЕМС Експрес: филијала на Македонска Пошта која нуди побрз транспорт но која е поскапа. (повеќе информации можете да најдете на http://www.ems.com.mk)

-DHL: Брза пошта која е добро позната насекаде во светот. (повеќе информации можете да најдете на http://www.dhl.com.mk)

-Локално подигање на нарачките е овозможено за купувачите кои живеат близу до нашата продавница.

Продолжи
Brends
Видео
Видео