Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 0 0 производи
Пребарување:

Категории
Екстра попуст


DF 950 Генератор за струја на безоловен
DF 950 Гене
141.1€110.4€

Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Професионален алат
Ударна дупчалка
Ударна дупчалка
Ударна дупчалка 1010W
569.6€BAR 12E Аголна дупчалка
BAR 12E Аголна дупчалка
* Различни брзини и напред и назад * Компактна за работа за најразлични и специфични околности
224.8€BR 100E Дипчалка
BR 100E Дипчалка
* Електронско подесување на брзината * Копче за заклучување * Движење во два правци * ергономи
47.4€BR 12E Акумулаторна дупчалка
BR 12E Акумулаторна дупчалка
* лесно управувачки алат * Лед светилка која ја осветлува моменталната работа * Лед индикација
126.0€BUR 131E Електрична дупчалка
BUR 131E Електрична дупчалка
* Електронско подесување на брзината * Копче за заклучување * Движење во два правци * ергономи
55.4€BUR 15 E Комбинирана акумулаторна дупчалка
BUR 15 E Комбинирана акумулаторна дупчалка
*Волтажа / Капацитет : 14,4V /1,5Ah *No load rpm: 0–350min-1 *Max. torque: 30Nm *Тежина: 2,1 kg *Батерија: 14.4V *Полнач: 14.4V
154.2€BUR 18E Комбинирана акумулаторна дупчалка
BUR 18E Комбинирана акумулаторна дупчалка
*Волтажа / Капацитет: 18V / 1,5Ah *No load rpm: 0–1250 min-1 *Max. torque: 35 Nm *Тежина: 2,1 kg *Батерија: 18V *Полнач: 18V
165.3€BVR 64E Дупчалка одвртка
BVR 64E Дупчалка одвртка
Dup~alka zavrtuvac 705W
126.0€Прикажано 1 - 8 (od 49 производи) Резултати од пребарувањето:  1  2  3  4  5 ...  [Следна >>] 
Brends
Видео
Видео