Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 0 0 производи
Пребарување:

Категории
Екстра попуст


DF 950 Генератор за струја на безоловен
DF 950 Гене
141.1€110.4€

Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Медицински апарати
BC 09 Апарат за мерење на притисок
BC 09 Апарат за мерење на притисок
Апаратот за мерење притисок BC 09 има голем LCD дисплеј, и нуди 3 х 30 мемории како и функции за калку
37.2€BF 25 Вага за телесна тежина
BF 25 Вага за телесна тежина
Дигитална вага за телесна тежина BF 25 од Beurer која нуди анализа на телесната тежина. * 25 милиметр
55.4€BF 30 Вага за телесна тежина
BF 30 Вага за телесна тежина
Вагата BF 30 има ретро изглед, индикатор за мерење на масност во телото 0,5%, аналоген и дигитален д
43.3€BF 40 Вага за телесна тежина
BF 40 Вага за телесна тежина
* Дисплеј за прикажување на масност 0,1% * Дисплеј за прикажување на вода 0,1% * Четири мемории * Ма
52.4€BM 16 Апарат за мерење на притисок
BM 16 Апарат за мерење на притисок
Апаратот за мерење притисок за надлатица BM 16 поседува компатибилна зачтитна кутија. Има 2х20 мем
48.1€BM 20 Апарат за мерење на притисок
BM 20 Апарат за мерење на притисок
Апаратот за мерење притисок за надлатица BM 20 поседува компатибилна заштитна кутија. Комплетно
48.1€DS 80 Кујнска вага за диета
DS 80 Кујнска вага за диета
DS 80 Дигиталната кујнска вага за диета има модерен дизајн стаклена со stainless steel постоље. Поседува
65.5€FB 14 Масажер за нозе
FB 14 Масажер за нозе
Масажер бања за нозе со три различни сетинзи: вибрација-масажа, SPA масажа со балончиња, загревањ
32.3€Прикажано 1 - 8 (od 46 производи) Резултати од пребарувањето:  1  2  3  4  5 ...  [Следна >>] 
Brends
Видео
Видео