Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 6 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Професионален алат » MA 2001
М 2001 Аголна брусилка
[MA 2001]
* Сигурносно копче за менување на каменот * Мултифункциско исклучување, која обезбедува заштита од незгоди, функција за заклучување и исклучување * обновена вентилација * Магнезиум легура тело * Билатерална конекција за помошно додатно ракување * Ергономичен дизајн * Автоматско стопирање на четките * Дупла изолација -Технички информации: Диск дијаметар: mm 180/10 No load speed min-1 8500 Spindle thread M14 Weight kg 4,5 Power Input W 2100

144.2€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Sunday 23 November, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео