Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 10 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Домаќинство » Пегли » DAI 1
DAI 1 Пегла на пареа
[DAI 1]
* 1600 вати; суво ;спреј; пегла на пареа * подесувачка температура * росвајтна подлога * спреј * суво ;спреј; пегла на пареа * PBT раб * H03RT-H 3G 0.75 mm2 кабел

11.6€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Monday 24 November, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео