Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 4 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Домаќинство » Разни » KA FT 18
KA FT 18 Фритеза
[KA FT 18]
* 1800 вати * 2,5 литри капацитет за масло * лесна за одржување и чистење * Стаколо преку кое моѓете да гледате внатре * високо ефикасен воздушен филтер * подесувачки термостат (130° - 190°C) * контролно светло * место за кабел

37.3€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Wednesday 26 November, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео