Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 5 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Градинарство » Косилки за трева » Електрични косилки » CG 420
CG 420 Електрична косилка за трева
[CG 420]
Club Garden; Јачина: 1300W; Нож: 42cm; Максимум површина на обработување: 600m2

129.0€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Monday 01 December, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео