Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 6 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Градинарство » Косилки за трева » Моторни косилки » EU 474 G
EU 474 G Моторна косилка за трева
[EU 474 G]
Club Garden; Гориво: безоловен; Јачина: 3.5кс; Нож: 46cm; bez корпа; Максимум површина на обработување: 1200m2

201.6€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Monday 01 December, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео