Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 9 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Градинарство » Тримери » Бензински тримери » TB 23/25 CX
TB 23/25 CX Бензински тример
[TB 23/25 CX]
*Зафатнина на мотор: 25 cc *Сила: 0,8 kW - 1,10 hp *Шафт: 26 mm *Карбуратор: дијафрагма *Стандарден катер: Tap&Go *Тежина: 4,9 килограми Лесен за користење, TB 23/25 CX е идеален за мали површини. Неговите материјали на изработка му даваат карактеристика да е екстремно лесен. Имате несредени зелени површини, жбуња, трнови? Алпина е правиот избор за тримери. Тие се со променливи глави, од најлонски жили се до метални пили и ножеви. Тие не само што се лесни за работа, тие исто така се погодни за работа во секакви временски услови

211.7€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Thursday 25 December, 2008.


Коментари


Brends
Видео
Видео