Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 4 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Домаќинство » Резалници и сецкалки » SC-148
SC-148 Резалник
[SC-148]
* Моќност: 150 вати * Згоден за сечење на овшје, зеленчук, месо, колбаси, сирење, леб * росврајтен нож со диаметар од 170 милиметри * Контрола за подесување на дебелината * Максимум сечење на парче 15 милиметри

60.5€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Friday 09 January, 2009.


Коментари


Brends
Видео
Видео