Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 5 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Домаќинство » Смукалки » KA VC 37
KA VC 37 Правосмукалка
[KA VC 37]
* Компактна големина на оваа правосмукалка со електронска конрола, 3,5 литри капацитет на за прашина, индикатор кој индицира кога резервоарот е полн со прашина, автоматско собирање на кабелот, четири нивоа на филтрација. * Моќност: 2300 вати * капацитет за прачина од 3,5 литри * хромирани цевки * Кабел што се повлекува * Метална четка * Сина металик боја

63.5€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Wednesday 28 January, 2009.


Коментари


Brends
Видео
Видео