Валути
Јазици:
English  macedonian  
Корпа: 5 0 производи
Пребарување:

Категории
Препорачајте ја нашата веб-страна
Пребаруваје со користење на клучни зборови
Реклама
Реклама
Реклама
banerLOM
Врв » Каталог » Домаќинство » Тостери и скари » KA TO 34
KA TO 34 Тостер за две лепчиња
[KA TO 34]
* 230 V~750W * електрична контрола * ладно тело без разлика колку да е загреан уредот * функција за исклучување со лед индикатор * оделна функција за исфрлање на лепчињата кога се готови * високо квалитетни материјали

14.6€
Овој производ е внесен во нашиот систем на Wednesday 28 January, 2009.


Коментари


Brends
Видео
Видео